NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Az EGT & Norvég Finanszírozási Mechanizmus, valamint a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség megbízásából a VÁTI Nonprofit Kft. támogatást nyújt a magyar-ukrán határtérség határon átnyúló együttműködéseinek fejlesztésére2009. október 7.

A magyar-ukrán határtérség határon átnyúló együttműködéseinek fejlesztése

Mire kapható támogatás?
Az egyfordulós pályázati felhívás keretében a fenntartható gazdasági fejlődés, a humán erőforrás fejlesztés, oktatás, kulturális és innovációs együttműködések, környezet- és természetvédelem, valamint a helyi infrastruktúrafejlesztés terén megvalósuló határon átnyúló együttműködések támogatására nyílik lehetőség.

A pályázati felhívás keretében csak közcélt szolgáló, kizárólag non-profit tevékenységek támogathatóak.

Kik pályázhatnak?
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei helyi önkormányzatok, önkormányzati társulások, kistérségi társulások, ezen szervezetek intézményei, non-profit szervezetek (egyházak, alapítványok, egyesületek, köztestületek, közhasznú társaságok, ill. közhasznú non-profit gazdasági társaságok), oktatási intézmények, fejlesztési tanácsok és ügynökségek, kamarák, akik legalább egy kárpátaljai partnerszervezettel rendelkeznek. Olyan országos szervezetek, melyek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében képviselettel/fiókszervezettel rendelkeznek, szintén nyújthatnak be pályázatot, a Pályázati Útmutatóban részletezett feltételek mellett.

Mekkora támogatás kapható?
A projektek megvalósításához minimum 2,5 millió, maximum 25 millió forint pályázható. A támogatás aránya a projekt teljes költségéhez viszonyítva maximum 90%. A projektmegvalósítás időtartama nem lehet kevesebb, mint 2 hónap. A projektek végső befejezési határideje 2010. augusztus 31.

A pályázatok elkészítéséhez szükséges információk letölthetők a Váti Kft honlapjáról.