Emberi Erőforrások Minisztériuma

Balog Zoltán

emberi erőforrások minisztere

Vezető hírek

Megkezdődött a Vidor Fesztivál Nyíregyházán

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kultúráért Felelős Államtitkárság, 2013. augusztus 31. 10:38

Tizenkettedik alkalommal rendezik meg Nyíregyházán a Vidámság és Derű Országos Seregszemléjét, a Vidor Fesztivált. A megnyitó ünnepségen Prőhle Gergely, a Külügyminisztérium helyettes államtitkára, dr. Kovács Ferenc polgármester és Tasnádi Csaba, a Móricz Zsigmond Színház igazgatója jelenlétében beszédet mondott Hammerstein Judit, az EMMI kultúráért felelős helyettes államtitkára 2013. augusztus 31-én.

Szócska Miklós: 18 román sérült van még kórházban

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság, 2013. augusztus 30. 20:06

Tizennyolc román sérült van még kórházban a péntek hajnali, az M5-ös autópályán történt baleset sérültjei közül, közülük tizenegyet két-három órán belül hazaszállít a román légierő repülőgépe Budapestről - közölte Szócska Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára péntek este, Raed Arafat román államtitkárral közösen tartott sajtótájékoztatóján.

Hátrányos helyzetű diákok felzárkóztatását segítő tanoda nyílt Piliscsabán

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság, 2013. augusztus 30. 19:08

Százhuszonöt pályázó között 3,7 milliárd forintot osztottak szét halmozottan hátrányos helyzetű iskolások felzárkóztatását segítő tanodák létesítésére, 190 pályázó "várólistára" került - mondta Kovács Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára pénteken a piliscsabai tanoda megnyitó ünnepségén.

Új bölcsőde épült Újkígyóson

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szociális és Családügyért Felelős Államtitkárság, 2013. augusztus 30. 13:16

Újkígyóson új bölcsődét adott át Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális és családügyért felelős államtitkára. Köszöntő beszédében kiemelte: 80 millió forintból valósult meg egy olyan közösségi álom, amely a település lakosai számára rendkívül fontos. Hozzátette: Budapest és Pest megye után ez a terület nyerte el a legtöbb támogatást bölcsődefejlesztésre, több mint 9 milliárd forint értékben.

Gulyás Gábor miniszteri biztosként dolgozik tovább

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2013. augusztus 29. 17:37

Gulyás Gábor közös megegyezéssel távozik a Műcsarnok éléről, és szeptember 1-jétől miniszteri biztosként dolgozik tovább. Közlemény.

Dr. Korsós Zoltán az MTTM új igazgatója

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kultúráért Felelős Államtitkárság, 2013. augusztus 29. 14:24

Dr. Korsós Zoltánt nevezte ki a Magyar Természettudományi Múzeum főigazgatói feladatainak ellátására Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere. Megbízatása az intézmény élén öt évre szól.

Az év honlapja - 2011