Kezdőlap |
Kaposszerdahely Községi Önkormányzata - közérdekű adatok NYILVÁNOS ADATOK
A közérdekű adatok feltöltése folyamatban van
2. Tevékenységre, működésre vonatkozó adatok » Közszolgáltatások

1. A közfeladatot ellátó szerv által nyújtott vagy költségvetéséből finanszírozott közszolgáltatások megnevezése, tartalma, a közszolgáltatások igénybevételének rendje, a közszolgáltatásért fizetendő díj mértéke, az abból adott kedvezmények
Közszolgáltatás megnevezése: ivóvíz szolgáltatás
Közszolgáltatás tartalma: a Somogyvíz Kft-vel kötött koncessziós szerződés alapján az önkormányzat tulajdonában levő vízmű üzemeltetése, a lakossági és közületi fogyasztóknak ivóvízminőségű víz szolgáltatása.
A közszolgáltatás igénybevételének rendje: folyamatos

Közszolgáltatás megnevezése: a települési folyékony hulladék kezelése

Közszolgáltatás tartalma: a településen keletkező folyékony hulladék (szennyvíz) begyűjtése, szállítása, ártalmatlanítása.
A közszolgáltatás igénybevételének rendje: a szolgáltatónak történő egyéni bejelentés alapján (a szolgáltató: HBP SPed Kft. Sántos Magyar u. 4. Tel: 82/357-407).

Közszolgáltatás megnevezése: települési szilárd hulladék gyűjtése, szállítása

A közszolgáltatás tartalma: a településen keletkező lakossági szilárd hulladék szervezett gyűjtése, szállítása, ártalmatlanítása a Kaposvári Városgazdálkodási Zrt-vel kötött közszolgáltatási szerződés alapján.
A közszolgáltatás igénybevételének rendje: 
Minden szerdán reggel 6 órától este 7 óráig a hulladékgyűjtő edény közút mellé történő kihelyezésével.
E közszolgáltatást a lakosság helyett az Önkormányzat fizeti.

Közszolgáltatás megnevezése: kéményseprő-ipari közszolgáltatás

A közszolgáltatás tartalma: a lakásban, helyiségben a tüzelőberendezés égéstermékének elvezetésére szolgáló kémény járatának és tartozékainak időszakos ellenőrzése, tisztítása, műszaki felülvizsgálata, a használat és a műszaki megoldás megfelelőségének vizsgálata.
A közszolgáltatás igénybevételének rendje: a közszolgáltató (Somogy Megyei Kéményseprő Kft. Kaposvár, Petőfi tér 1. Tel: 82/314-419) által megadott és az önkormányzat hirdetőtáblájára kifüggesztett hirdetményben megjelöl időpontban, illetőleg egyéni bejelentés alapján.

A közszolgáltatás megnevezése: kegyeleti közszolgáltatás

A közszolgáltatás tartalma: a köztemető fenntartását, üzemeltetését magába foglaló egyéni és közösségi kegyeleti célú, az elhunyt emlékének megőrzésére irányuló tevékenység.
A közszolgáltatás igénybevételének rendje: folyamatosan az igény felmerülésekor a temetőgondnoknak történő bejelentés alapján, továbbá temetkezési szolgáltatónak történő bejelentés alapján.


Közszolgáltatás megnevezése: állati hulladék ártalmatlanítása

Közszolgáltatás tartalma: az állati hulladék keletkezésének bejelentése, a szolgáltató általi begyűjtése, elszállítása és ártalmatlanítása.
A közszolgáltatás igénybevételének rendje: az állati hulladék tulajdonosa köteles az állati hulladék keletkezését követően azonnal – de legkésőbb 24 órán belül – a Polgármesteri Hivatalban bejelenteni.

Kapcsolódó dokumentumok:
  1. Ivóvíz szolgáltatásról szóló rendelet, Letöltés
  2. Szemétszállításról szóló rendelet, Letöltés
  3. Szennyvízszállításról rendelet, Letöltés
Frissítés: A változásokat követően azonnal, Megőrzés: Az előző állapot 1 évig archívumban tartásával
Utolsó frissítés: 2008.08.13.