BIOMOBIL Kft.
Laboratóriuma

(NAT-1-1683/2012)

Elérhetőségek

Cím: 6725 Szeged, Szabadsajtó u. 54.
Tel: +36 (62) 421-321
Fax: +36 (62) 421-223
Email: info@biomobil.hu
WEB: www.biomobil.hu

Dr. Halász Dezső
laboratóriumvezető

Akkreditált tevékenység:

  1. Élelmiszerek (növényi eredetű nyers termékek, fűszerek, fűszerpaprika, zsír, olaj, margarin, édesipari, cukrászipari termékek, valamint szárított, instant és hőkezelést igénylő készítmények, méz, sütőipari termékek, hidegkonyhai termékek, egyéb, hőkezelés nélkül fogyasztható élelmiszerek, hőkezeléssel és egyéb eljárással tartósított teljes konzervek, félkonzervek, prezervek, fagyasztott termékek, tej és tejtermékek), ivóvíz, természetes vizek mikrobiológiai vizsgálata;
  2. Húsok, hústermékek, sajt, ömlesztett sajt, túró, tartósított élelmiszerek, fűszerpaprika kémiai vizsgálata.



Tevékenység részletezve:

  • Részletező okirat
  • Szűkített részletező okirat (1)
  • Szűkített részletező okirat (2)

  • Megjegyzések:

    2013.02.27-én az akkreditált terület szűkítve:

    • Húsok - húsalapú élelmiszerek laboratóriumi vizsgálata

    területtel.
     

    2014.03.26-án az akkreditált terület szűkítve:

    • Húsok, hústermékek
    • Sajt, ömlesztett sajt és túró
    • Tartósított élelmiszerek

    laboratóriumi vizsgálata területekkel.



    Akkreditálási okiratszám:

    NAT-1-1683/2012        Kiadás ideje: 2012-03-07        Érvényesség ideje: 2016-03-06

    HÍREK

    Aktualitások

    Ügyfélfogadási rend


    Új, illetve módosított szabályzatok hatályba léptetése


    Akkreditálási követelmények megváltozása

    Akkreditálással és felügyeleti vizsgálattal kapcsolatos általános tájékoztatások

    NAT testületi hírek

    A NAT éves beszámolói


    Tájékoztatás a NAT európai szakértői értékeléséről


    Rendezvények

    Pályázati felhívások

    Egyéb hírek



    1119 Budapest, Tétényi út 82. | Postai cím: 1464 Budapest, Pf. 1581 | telefon: +36 (1) 203-3981 | fax: +36 (1) 204-5075 | nat@nat.hu.