Bemutatkozás

A 2013. július 1-től érvényes menetrendi változásokról UTASTÁJÉKOZTATÓ HÍREK menüpont alatt talál részletes információt.

 
A társaság hatvan éves múltja, szakmai tapasztalata és
ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszere együttesen jelent garanciát küldetésünk megvalósítására.
 
CÉLUNK, HOGY UTASAINK ÉS MEGRENDELŐINK FELÉ
NYÚJTOTT SZÍNVONALAS SZOLGÁLTATÁSAINK A
"BIZTONSÁG, PONTOSSÁG,
KÉNYELEM"
HÁRMAS JELLEMZŐT SUGÁROZZÁK.
 

 
Társaságunk alapvető feladata a Tolna megyében jelentkező menetrendszerinti autóbuszközlekedési igények kielégítése.
A részletes kép megtekintéséhez kattintson ide!

Helyközi járataink a megye mind a 108 települését bekapcsolják a hálózatba. Vasúti összeköttetés hiányában 70 település elérhetőségét csak autóbuszaink biztosítják. Helyi autóbuszközlekedést biztosítunk Szekszárd, Bonyhád, Paks, Tamási és Bátaszék városaiban.

Távolsági járataink a szomszédos megyeszékhelyeken kívül eljutnak Budapestre, Kecskemétre, Szegedre, Siófokra, az üdülőhelyek közül Harkányba és Gunarasra is. Különjárataink Európa szinte valamennyi országában megfordulnak. Jelentős számban közlekedtetünk szerződéses járatokat is, a Paksi Atomerőmű dolgozóit kizárólag autóbuszaink szállítják munkahelyükre. Tevékenységünket 245 autóbusszal, 650 dolgozóval, 5 forgalmi telepen, 1 műszaki telepen és 4 autóbusz-állomáson végezzük.

 
Évente közel 34 millió utast szállítunk, több mint 15 millió km megtételével.

Saját járműveink karbantartásán kívül környezetünk legnagyobb szervizhátterével és kiváló szakembereinkkel állunk külső megrendelőink rendelkezésére. Szolgáltatásaink során nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre, felelősséget viselünk környezetünkkel szemben. Teljes autóbusz-állományunkban környezetkímélő motor üzemel, a program ezután is folytatódik. Célunk a járműállomány folyamatos korszerűsítésével és az infrastruktúra környezetkímélő működtetésével a környezet elemeinek és folyamatainak védelme.
 

DDOP-5.1.2/B-09-2009-0001
„Közösségi közlekedés színvonalának emelése a Kapos Volán Zrt. és a Gemenc Volán Zrt. együttműködésével”
 
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.