NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Lezárult a pályázatbírálói névjegyzékbe történő jelentkezés2007. június 13.

A nem-kormányzati szakmai szervezetek által delegált szakértők április 24. és június 8. közt nyújthatták be jelentkezésüket az Új Magyarország Fejlesztési Terv pályázati bíráló bizottságaiba. Jelenleg a beérkezett jelentkezések feldolgozása folyik, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség várhatóan július elején értesíti a jelentkezőket a szakértői adatbázisba történt regisztrációról.

Ezt követően a szakterületenként regisztrálásra került szakértők közül az egyes bíráló bizottságok felállítása előtt véletlenszerű sorsolással kerül majd kiválasztásra az eljárásban részt vevő civil szakértő.  Erről, illetve a további teendőkről az ülést két héttel megelőzően kap értesítést.

A szakértő feladata az üléseken való részvétel, a bíráló bizottság által tárgyalt pályázatok szakmai színvonalának megítélése, a projektjavaslatok szakmai tartalmának az operatív program stratégiai célrendszeréhez való illeszkedésének vizsgálata lesz. A szakértő szavazati joggal rendelkezik és díjazásban részesül, ennek mértéke differenciált, az elbírálandó projektek támogatási igényétől függ.