NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Közoktatási-infrastruktúra fejlesztés tartalmi támogatása – indul a TÁMOP 3.1.4-es pályázati kiírásának társadalmi egyeztetése

2007. augusztus 15-étől várjuk a TÁMOP 3.1.4-es „Infrastrukturális fejlesztés tartalmi támogatása” című pályázati felhívásával kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat.

Közzététel: 2007. augusztus 15.
Egyeztetési időszak: 2007. augusztus 15. – augusztus 24.

A mai napon társadalmi egyeztetésre bocsátott pályázat alapvető célja az uniós társfinanszírozással megvalósuló közoktatási infrastruktúra-fejlesztési programban résztvevő intézmények tartalmi, pedagógiai munkájának fejlesztése. A kiírás elvárt eredménye, hogy a fizikai környezet korszerűsítése új oktatási kultúra és tartalom fejlesztésével együtt valósuljon meg a minőségi oktatás és hozzáférés érdekében. A kiírás szorosan kapcsolódik a Regionális Operatív Programok közoktatási infrastruktúra fejlesztési pályázataihoz. Csak azok nyújthatnak be pályázatot a TÁMOP 3.1.4-es kiírásra, akik bármely régió 2007-ben kiírt közoktatási infrastruktúra fejlesztési programjában kedvezményezettek, továbbá ezen kedvezményezetteknek kötelező pályázatot benyújtani a tartalmi, pedagógiai fejlesztésre is.

A szeptember 4-én meghirdetésre kerülő pályázat keretében a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg a 2007-2008. évre várhatóan összesen 19,2 milliárd forint, melyből 2,112 milliárd forint a közép-magyarországi régió fejlesztéseire fordítható forrás.

A pályázati kiíráshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat augusztus 24-éig várjuk a letölthető kérdőíveken, a megadott e-mail címeken.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a társadalmi egyeztetés során csak a letölthető kérdőíven visszaérkezett véleményeket áll módunkban figyelembe venni, ezért kérjük, minden esetben abban dolgozzanak.