NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Kiegészítő tájékoztató a Megyei Jogú Városok részére2007. szeptember 7.

Az NFÜ Regionális Fejlesztési Programok Irányító Hatósága (ROP IH) ezúton tájékoztatja a Megyei Jogú Városokat, hogy a 2007-2008 közötti akciótervi időszakban a városrehabilitációs fejlesztéseik megvalósítására, a kiemelt projektek kiválasztási eljárásrendjének keretében juthatnak támogatáshoz.

A projektjavaslatok kidolgozásához az érintett városok számára az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium által publikált Városrehabilitációs kézikönyv nyújt majd részletes útmutatást, szakmai segítséget, amely kiadvány megjelenésére a következő hetekben kerül sor.

A város-rehabilitációs célú kiemelt projektjavaslatok a részletes útmutatást nyújtó kiadvány hivatalos megjelenését követően kerülhetnek benyújtásra az NFÜ Kiemelt Programok és Projektek Főosztályára, ezért az általános érvényű 2007. szeptember 30-i határidő ezen projektjavaslatok benyújtására nem vonatkozik.

A projektjavaslatok kidolgozását és véglegesítését minden esetben a közzétételre kerülő kézikönyvben foglalt feltétel- és szempontrendszer figyelembevételével szükséges elvégezni.

Kérjük, hogy további specifikus információk elérése érdekében kísérjék figyelemmel a honlapunkon megjelenő tájékoztatókat!