NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Friss hírek a projektötlet-benyújtó Pályázók részére2007. október 12.

Tisztelt Pályázók!

Az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok program harmadik pályázati fordulójának 2007. június 1-jén indult első szakaszával kapcsolatban (projektkoncepciók benyújtása) a következőkről szeretnénk tájékoztatni Önöket.

• A jelentős érdeklődésnek köszönhetően a 2007. szeptember 24-ig postára adott projekt koncepciók száma meghaladja az ezres nagyságrendet. A projekt koncepciók feldolgozása folyamatos, amelynek során első lépésként a formai megfelelőség vizsgálata, tehát a kért anyagok meglétének ellenőrzése történik meg. Az első lépést követi a koncepciók adattartalmának adatbázisban történő rögzítése. Az adatrögzítést követően a projektötletek első körös értékelése várhatóan 2008. január végéig történik meg. Ekkorra lesz meg az a megközelítőleg 150 projektet tartalmazó, a donor országok képviselőivel és a kiírásban szereplő bírálókkal ismertetett adathalmaz, amely a második kör alapját képezi.
• A projektkoncepciók beküldői a teljes formai feldolgozásig sem regisztrációs számot, sem a beérkezésről szóló értesítést nem kapnak. A tartalmi értékelés előtt honlapunkon közzé tesszük a befogadott pályázatok listáját.
• A pályázók csak az értékelési időszak lezárultát követően, azaz várhatóan 2008. február elejétől kapnak majd írásos értesítést arról, hogy a benyújott projektötlet a rövidlistán szerepel-e vagy sem. A második körbe tovább jutott pályázók ezzel egy időben tájékoztatást kapnak a további lépésekről is.
• A formai feldolgozással igyekszünk mihamarabb végezni, formai okból történő azonnali elutasításra senkinek sem kell számítania.
• A további információkért kérjük, hogy figyeljék honlapunkat.
• A nepf@meh.hu emailcímen keresztül továbbra is biztosítjuk a felmerülő kérdéseik megválaszolását.

Budapest, 2007. október 12.


Szalóki Flórián
főosztályvezető

Nemzetközi Együttműködési Programok Főosztálya