NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Változás a DAOP-2007-4.2.1./2F kódszámú pályázat támogatható tevékenységeinek körében2007. október 26.

Felhívjuk a Tisztelt Pályázók figyelmét, hogy a 2007. szeptember 5-én meghirdetett DAOP-2007-4.2.1./2F kódszámú pályázat esetén a támogatható tevékenységek körében változás történt.

A DA-2007-4.2.1./2F kódszámú pályázati felhívás „C Pályázat Tartalma - Támogatható tevékenységek” és útmutató „C1. Támogatható tevékenységek” pontja az alábbiakkal egészül ki:

„Kivételt képeznek (nem támogatható tevékenység) a többcélú intézmények azon feladatellátási helyeinek fejlesztése, ahol kizárólag szakképzési, szakiskolai nevelési-oktatási tevékenységet (szakképzést) folytat az intézmény.

„Amennyiben a fejlesztéssel érintett feladatellátási helyen egyéb oktatási-nevelési tevékenység mellett szakképzési, szakiskolai oktatási tevékenység (szakképzés) is folyik, akkor kizárólag az intézmény tanműhelyeinek fejlesztése nem támogatható tevékenység.”

A TISZK tagok, illetve a jövőben TISZK tagokká váló intézmények esetében:

„A pályázati projekt nem terjedhet ki azokra a kedvezményezett intézményekre, amelyek a 2004-2006-os időszakban az NFT I. keretében a Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program 3.2.2 és 4.1.1 pályázatok, vagy a ROP-2.3.1 pályázatának keretében a szakképző intézményrendszer fejlesztésére, a szakképzéssel összefüggő tevékenységekre támogatást nyertek. Az ÚMFT keretében közoktatási infrastruktúra fejlesztést célzó pályázati kiírásokon támogatást nyert intézmények akkor részesülhetnek támogatásban, ha a pályázati projekt kizárólag a szakképző intézményrendszer fejlesztésére, a szakképzéssel összefüggő tevékenységekre terjed ki, és nem terjed ki ugyanazon tevékenységekre, mint amelyekre ott támogatást nyert.”