NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Előzetes regisztráció a TIOP 2.1.2 „Kistérségi járóbeteg-szakellátó központok kialakítása és fejlesztése” című pályázat tájékoztató rendezvényeire.2007. november 12.

A TIOP 2.1.2 „Kistérségi járóbeteg-szakellátó központok kialakítása és fejlesztése” című pályázat 2007. október 30-án került meghirdetésre. Az Egészségügyi Stratégiai Kutató Intézet Strukturális Alapok Programiroda - mint az Új Magyarország Fejlesztési Terv közreműködő szervezete – 2007. december második hetében pályázói információs napokat szervez a fent említett pályázathoz kapcsolódóan.

Ennek során segítünk megismerni a pályáztatási rendszer szereplőit, a pályázati szak és a végrehajtás folyamatát. Foglalkozunk többek között a projekttervezéssel, ezen belül a tevékenységek és a költségek tervezésével, a projekt kiválasztás folyamatával, és a fenntartási kötelezettségekkel is.

Kérjük, előzetesen jelezzék az információs napon való részvételi igényüket a strapi@strapi.hu e-mail címen az alábbi adatok megadásával: a pályázat száma (TIOP 2.1.2), az intézmény neve, pontos címe, elérhetősége (telefonszám, e-mail), résztvevők száma. Az előzetes regisztrációkat 2007. november 23-ig várjuk!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az előzetes regisztrációk alapján választjuk ki a pontos helyszíneket és határozzuk meg a rendezvények résztvevőinek számát! A rendezvények pontos helyéről és időpontjáról a megadott e-mail címen kapnak majd információt a jelentkezők.

Egy szervezet részéről maximum 3 főt tudunk fogadni. Kérjük, hogy pénzügyi munkatárs és a pályázat tervezéséért felelős projektmenedzser is vegyen részt a rendezvényen. A részvétel ingyenes.

Kérjük, hogy a regisztrációt megelőzően tájékozódjon a pályázati feltételekről, különös tekintettel a jogosultsági feltételekre. A pályázati felhívás és a pályázati útmutató, valamint az egyéb dokumentumok letölthetők a www.nfu.hu weboldalról.