NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Közlemény a TIOP 3.3.1 pályázati felhívás módosításához2007. november 15.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség tájékoztatja tisztelt pályázóit, hogy a TIOP 3.3.1/07/1-es hivatkozási számú, a közszolgáltatásokhoz való egyenlő hozzáférés megteremtése érdekében megjelentetett pályázat módosított dokumentációja a mai naptól elérhető a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján.

A módosítások a TIOP-3.3.1/07/1 kiírás pályázati útmutatójában:

1, B1. Pályázók köre kiegészítésre került. Ennek értelmében pályázó lehet:

1. „Magyar Köztársaság valamennyi minisztériuma, továbbá az Országgyűlés, a Köztársasági Elnökség, az Alkotmánybíróság, az Országgyűlési Biztosok Hivatala, az Állami Számvevőszék, a Magyar Köztársaság valamennyi bírósága, a Magyar Köztársaság Ügyészsége, a Miniszterelnökség, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, a Gazdasági Versenyhivatal, a Központi Statisztikai Hivatal és a Magyar Tudományos Akadémia,

2. az 1. pontban felsorolt szervek által alapított, illetve felügyeletük alatt álló költségvetési szervek, és azok önálló jogi személyiséggel rendelkező szervezeti egységei;

3. az 1. pontban felsorolt szervek fenntartásában működő egyéb intézmények,

 

amelyek közszolgáltatást nyújtanak és ügyfélszolgálatot működtetnek.


2, F2. A pályázatok benyújtásának határideje módosult - a pályázatok 2007. december 9. és 2008 február 29. között nyújthatóak be.

3, F8. A pályázati útmutató mellékletei kiegészültek a B9. számú a Rehabilitációs környezettervező szakmérnök, szakértő nyilatkozat sablonnal.


A Pályázati Útmutatóban történt változások átvezetésre kerültek a pályázati csomag további dokumentumaiban is.