NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Előre tervezett leállás volt az NFÜ honlapján2007. október 4.

Tegnap délelőtt tíz órától ma reggel nyolc óráig előre eltervezett leállásra került sor a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség informatikai rendszerében. Szerverbővítés történt, amely több hete előkészítés alatt állt. A fejlesztés annak érdekében történt, hogy a pályázók a teljes átláthatóság érdekében megtekinthessék a bíráló bizottsági tagok adatait, az értékelőlapokat, a döntési eredményeket és indoklást, valamint, hogy az Ügynökség helyet tudjon adni annak az új korrupció ellenes modulnak, amelyet, Bajnai Gordon a közelmúltban jelentett be.

A munkák egész éjjel tartottak, a szolgáltatások ismét zavartalanul elérhetők. A szerverre feltelepített szolgáltatások október 15-től érhetőek el, addig a tesztelés folyik.

Az Ügynökség az okozott esetleges kellemetlenségekért elnézést kér. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, amely az ország egyik legnyitottabb info-kommunikációs rendszerét üzemelteti, továbbra is minden információt biztosít a pályázók, a társadalmi partnerek és a média képviselői számára.