NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Közlemény az ÁROP-2007/1.A.1, valamint az EKOP-2007/2.A.1 számú pályázatok adatlapjainak módosulásáról2008. január 23.

Felhívjuk Tisztelt Pályázóink figyelmét, hogy az ÁROP-2007/1.A.1 számú, „Előkészítési tevékenységek támogatása a folyamatok felülvizsgálata és szervezetfejlesztés érdekében”, valamint az EKOP-2007/2.A.1 számú, „Előkészítési tevékenységek támogatása a hozzáférés javítása érdekében” című pályázatok pályázati adatlapjai az alábbiak szerint változnak.

Mindkét pályázat esetében a „Nyilatkozatok” 18. pontjában törlésre kerül „a támogatással megvalósuló projektet legalább 5 évig az adott célra használom” mondatrész, ennek megfelelően a pont helyes szövege a következő: 
18. Kijelentem, hogy a Pályázati Felhívást és a Pályázati Útmutatót megismertem, az abban foglalt feltételeket, kikötéseket és korlátozásokat magamra nézve kötelezőnek ismerem el. Kijelentem, hogy a támogatást kizárólag a pályázati célnak megfelelően használom fel. Az adott támogatás Pályázati Útmutatójában foglaltakat tudomásul vettem. Amennyiben a szervezet helyzetében változás áll be, illetve a pályázati célok megvalósítását akadályozó bármely esemény következik be, úgy a közreműködő szervezetet haladéktalanul értesítem.  
 Kérjük, hogy pályázatukat a fentiek figyelembevételével szíveskedjenek elkészíteni, illetve amennyiben esetleg pályázatuk már készítés alatt áll, kérjük, hogy ennek végleges elkészítéséhez a fenti módosításokat szíveskedjenek alkalmazni.