NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség
EGT és Norvég
Finanszírozási Mechanizmusok

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Friss hírek az EGT-norvég programban projektötletet benyújtott Pályázók részére2008. február 4.

Tisztelt Pályázók! Az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok program harmadik pályázati fordulójának 2007. június 1-jén indult első szakaszával kapcsolatban (projektkoncepciók benyújtása) a következőkről szeretnénk tájékoztatni Önöket.


• A jelentős érdeklődésnek köszönhetően a 2007. szeptember 24-ig postára adott projektkoncepciók száma meghaladja az 1500-at. Feldolgozásuk folyamatosan halad. Az értékelés várhatóan 2008. február végéig fog befejeződni. Ekkorra lesz meg az a megközelítőleg 150 db projektkoncepciót tartalmazó lista, amely a második körnek (a kidolgozott pályázatok benyújtásának) az alapját fogja képezni.

• A projektkoncepciók beküldői – mint azt már korábban is jeleztük – az értékelési folyamat teljes lezárásáig sem regisztrációs számot, sem a beérkezésről szóló értesítést nem kapnak.

• A pályázók csak az értékelési időszak lezárultát követően, azaz várhatóan 2008. február utosó hetétől kapnak majd folyamatosan írásos értesítést arról, hogy benyújott projektötletük a kb. 150-es rövidlistán szerepel-e vagy sem. A második körbe bekerült pályázók ezzel egyidejűleg tájékoztatást kapnak a további lépésekről is.

• Terveink szerint a 150-es listán tovább jutott pályázóknak a teljes pályázat benyújtására két hónap áll majd rendelkezésükre. Ezen belül a Seed Money támogatást igényelt és elnyert pályázók esetében ez az időszak négy hónap lesz.

• Formai okból történő elutasításra senkinek sem kell számítania.

• További információkért kérjük, figyeljék honlapunkat.

• Felmerülő kérdéseikre a nepf@meh.hu email-címen továbbra is választ adunk.

Budapest, 2008. február 04.

Szalóki Flórián
főosztályvezető
Nemzetközi Együttműködési Programok Főosztálya