NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség
EGT és Norvég
Finanszírozási Mechanizmusok

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Lezárult a projektkoncepciók értékelése2008. március 10.

Az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok fejlesztési program keretein belül (2005-2009) lezárult a harmadik pályázati kör első, előválogatási fordulójának (2007. szeptember 24.) értékelési-kiválasztási szakasza.

Az értékelés során kiválasztásra kerültek azok a projekt-koncepciók, amelyek lehetőséget kapnak arra, hogy a pályáztatási folyamat második szakaszában - a szükséges engedélyekkel és háttéranyagokkal alátámasztott - projektként pályázzanak az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok program által biztosított vissza nem térítendő támogatásra.

A Projekt Döntő Bizottság által kiválasztott 150 projektkoncepciót tartalmazó lista itt található.

A pályázókat az elkövetkező napokban hivatalos levélben is értesítjük.

Több, az eddigiekhez hasonló általános körű pályázati forduló ebben az időszakban (2009. április 30-ig) már nem lesz. Ugyanakkor a magyarországi civil szervezetek számára létrehozásra kerül egy hozzávetőleg 6,5 millió eurós NGO-Alap, amelynek keretében kisebb méretű (10 000 - 250 000 euró közötti) projektek támogatására lesz lehetőség. Az ezzel kapcsolatos előkészítő munkák a befejező szakaszukhoz értek, így a pályázati lehetőség meghirdetése a közeljövőben várható.

 

Budapest, 2008. március 10.

 

Szalóki Flórián

Főosztályvezető

Nemzetközi Együttműködési Programok Főosztálya