NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség
Üdvözöljük a Kistérségi
Koordinációs Hálózat honlapján!

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Felvételi eljárás

A Kistérségi Koordinációs Hálózat felvételi pályázati eljárása nyilvános és átlátható. A pályázati kiírások a regionális fejlesztési ügynökség honlapján és több fő együttes felvétele esetén pedig az egyes régiók megyei lapjaiban is megjelennek.

Valamennyi pályázó írásbeli szakmai tesztet ír, mely alapján felmérhető a jelölt szakmai felkészültsége.  A szakmai tesztek eredményei alapján a személyes meghallgatásra csak a teszt során legjobban, egy előre meghatározott minimális szint felett teljesítő pályázók kerülnek behívásra azok közül, akik azonos kistérségre adják be a jelentkezésüket. Amennyiben a tesztírás során egyes kistérségekben egy jelölt sem éri el a szakmai minimumot, a pályázat újra kiírásra kerül.

A pályázókról a kistérségi fejlesztési tanácsok és a többcélú kistérségi társulások a pályázati dokumentáció alapján véleményt nyilváníthatnak.

A szóbeli meghallgatásokon a jelölteknek az RFÜ, az NFÜ és az NFGM, valamint roma integrációs koordinátorok esetében az Országos Cigány Önkormányzat mellett a Roma Program Támogatási Hálózat szakértői tesznek fel kérdéseket, és ők alkotják a Bíráló Bizottságot is. A pályázók személyes meghallgatását követően az elért (írásbeli és szóbeli) pontok összegzése után, a Bíráló Bizottság javaslata alapján végső döntést az NFÜ elnökének egyetértésével az RFÜ vezetője hoz.