NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Szekszárdon is bemutatkozott a Jövő Iskolája2008. április 29.

Szekszárdon járt április 24-én a Jövő Iskolája körút. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség országjáró rendezvényének célja, hogy bemutassa az oktatás fejlesztését célzó beruházásokat.


A Jövő Iskolája körút tizenhatodik állomásán, Szekszárdon, a Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Főiskolai Karán, 14 órától 17 óráig változatos programokkal és izgalmas kiállítással várta látogatóit.

A rendezvény ünnepélyes megnyitója után dr. Magyar Bálint fejlesztéspolitikai államtitkár ismertette a hazai közoktatás jelenlegi és jövőbeli fejlesztéseit, valamint a Jövő Iskolája programot. A szakmai program részeként bemutatkozott az Educatio Kht. és a Sulinet Digitális Tudásbázis is. A rendezvény zárásaként két mintaóra keretében kézzelfogható közelségbe került a „jövő”, hiszen az érdeklődők a gyakorlatban is megismerkedhettek a digitális tananyagokkal és taneszközökkel.

Az eseményt a digitális taneszközöket és tananyagokat bemutató kiállítás kísérte, ahol szakértők segítségével testközelből is megismerhetőek voltak az iskolákban hamarosan felbukkanó modern oktatóeszközök.

jovoisk_szekszard