NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Megjelent a Szlovénia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 első pályázati felhívása2008. június 27.

Értesítjük tisztelt pályázóinkat, hogy a Szlovén Köztársaság Önkormányzati és Területfejlesztési Kormányhivatalának képviseletében a maribori székhelyű Határon Átnyúló Programokat Irányító Hivatal, mint a program Irányító Hatósága, valamint a magyar tagállam programért felelős szervezete, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Nemzetközi Együttműködési Programok Irányító Hatósága a VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Közhasznú Társasággal közreműködve megjelenteti a Szlovénia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 első pályázati felhívását.

A pályázathoz szükséges dokumentációkat itt találja.

A pályázati felhívás Olyan pályázatok társfinanszírozását célozza meg, melyek a program által definiált alábbi átfogó célkitűzés valamint az Operatív Program 1. és 2. prioritásán belüli tevékenységi területek megvalósításához hatékonyan hozzájárulnak. A program célkitűzése: „A határmenti régió olyan területet képviseljen Európa térképén, amely kulturális, egészségügyi és természeti szempontból is kiváló élet- és munkakörülményeket biztosít.