NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Közlemény a TIOP-1.2.3/08/01 jelű pályázat megjelenéséről2008. június 30.

Értesítjük tisztelt pályázóinkat, hogy kiírásra került a TIOP-1.2.3/08/01 jelű, a „Könyvtári szolgáltatások összehangolt infrastruktúra-fejlesztése - „Tudásdepó-Expressz” támogatására” című pályázat.

A könyvtári szolgáltatások összehangolt infrastruktúra-fejlesztésére irányuló pályázat célja, hogy a könyvtárhasználók az ország legkisebb, legtávolabbi településének könyvtárából, iskolájából, akár otthonról is megrendelhessék az ország bármely könyvtárában őrzött könyvet, folyóiratot, digitális dokumentumot.  

Pályázhatnak a nyilvános könyvtárak jegyzékén szereplő könyvtárak, önállóan vagy konzorciumban, ahol a konzorciumvezető az Országos Dokumentumellátó Rendszer (ODR) szolgáltató könyvtára vagy valamely városi könyvtár lehet. Ha a könyvtár nem önálló jogi személy, vagy nem önállóan gazdálkodó szervezet, illetve egyéb okokból önállóan nem pályázhat, a pályázatot a fenntartó is benyújthatja. A Közép-Magyarországi Régió területén székhellyel rendelkező könyvtárak vagy könyvtárat fenntartók is pályázhatnak, amennyiben a tervezett fejlesztés nem a Közép-Magyarországi régióban valósul meg.

A pályázatok benyújtására 2008. július 10. és 2008. szeptember 30. között van lehetőség.