NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Közlemény a KÖZOP 2008-4-2 jelű pályázathoz2008. július 7.

Felhívjuk tisztelt pályázóink figyelmét a KözOP 2008-4-2 A záhonyi térség komplex logisztikai fejlesztése projekt-előkészítés konstrukció pályázati kiírásának alábbi módosítására:

Módosított dokumentum neve Módosított pont Módosítás

Pályázati felhívás és útmutató

D.7 Támogatás folyósításának módja

A támogatás folyósítása szállítói kifizetés és utófinanszírozás azaz a pályázó nevére kiállított és kiegyenlített számlák, illetve gazdasági eseményt hitelesen dokumentáló bizonylatok közvetlen szállítónak történő kifizetése vagy a pályázónak való utólagos megtérítése kifizetési kérelmek alapján. Utóbbi esetben az időközi kifizetés igényléskor a számla mellett a tényleges kiegyenlítést igazoló dokumentumok is benyújtásra kell hogy kerüljenek.

A kifizetési kérelmek benyújtására vonatkozóan a 281/2006 (XII.23.) korm.rend-ben foglaltak szerint kerül sor legsűrűbben 30 naponként. Időközi kifizetési kérelem akkor nyújtható be, ha a támogatásként igényelt összeg eléri a projekt teljes támogatás tartalmának 10%-át.

A Támogatási Szerződés aláírását követő 12 hónapon belül a projekt teljes támogatástartalmának (az előleg kivételével) legalább 10%-át, illetve a támogatási szerződésben az első évre meghatározott összeget bizonyíthatóan fel kell használni.