NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Közlemény az Akkreditált Innovációs Klaszter cím elnyerésére kiírt pályázathoz2008. július 9.

Értesítjük a Tisztelt Pályázókat, hogy az Akkreditált Innovációs Klaszter cím elnyerésére kiírt pályázat első értékelési határnapját 2008. július 15-éről 2008. július 21-ére változtattuk.

Egyidejűleg felhívjuk a Tisztelt Pályázók figyelmét arra, hogy amennyiben az Akkreditált Innovációs Klaszter cím elnyerésére kiírt pályázatra 2008. július 21-ig kívánnak pályázati munkát benyújtani, akkor arra a 2008. július 9-én megjelent doc formátumú adatlap kitöltésével és benyújtásával van lehetőség. Kérjük, hogy a kitöltőprogramot ezen pályamunkák esetében ne használják.

Az adatlap a www.nfu.hu honlapról tölthető le. A file neve „akkreditacio_adatlap.doc.” A kitöltött adatlapot nyomtatva, valamint doc formátumban mentett CD lemezen is kérjük benyújtani. Felhívjuk a Tisztelt Pályázók figyelmét, hogy az adatlap tartalmilag és formailag nem változtatható. Ez alól kivételt jelentenek a szövegdobozok, amelyeknek a mérete a beírt szöveg terjedelméhez igazítható. 

Az adatlap a számítandó cellák esetében a számítások elvégzéséhez szükséges képleteket segítségképpen tartalmazza. Felhívjuk a Tisztelt Pályázók figyelmét, hogy a számítandó cellák feltöltése nem kötelező, de javasoljuk azokat feltölteni az értékelések gyorsítása érdekében.

A pályázati útmutató által előírt csatolandó mellékletekre vonatkozó előírások változatlanok.