NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Megjelent a TÁMOP-3.2.2/08/A/1 jelű pályázat2008. augusztus 14.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség felhívja tisztelt pályázói figyelmét, hogy megjelent a TAMOP-3.2.2/08/A/1 „Területi együttműködések, társulások, hálózati tanulás a közép-magyarországi régióban, illetve a konvergencia régiókban” című pályázati felhívások dokumentációja.


A TÁMOP „Minőségi Oktatás és hozzáférés biztosítása mindenkinek” című prioritása keretében megfogalmazott céloknak megfelelően jelen pályázat elsődleges célja a közoktatási intézmények hálózati típusú regionális, térségi szintű együttműködésének kialakítása, fejlesztése fejlesztési szolgáltatások nyújtására.

A hálózat működésének célja a közoktatási intézményekben az egész életen át tartó tanulást megalapozó kulcsképességek fejlesztését célzó kompetencia alapú oktatásra való átállást, a minőségi oktatást , az esélynövelést, a pedagógiai kultúra megújítását, a területi különbségek kiegyenlítését elősegítő szolgáltatások optimális területi lefedettségének biztosítása.

A konvergencia régiókban rendelkezésre álló keretösszeg 3 949 999 952 Ft, míg a Közép-Magyarországi régióban 600.000.000 Ft használható fel.

A pályázatok beadására 2008. augusztus 25. és október 15. között van lehetőség.