NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Villapark épült Csokonyavisontán2008. szeptember 2.

A Relax Villapark apartmanházainak építéséhez a beruházó konzorcium 135 millió forintos támogatást nyert a Nemzeti Fejlesztési Terv Regionális Operatív Programja keretében.

Csaknem 500 millió forintos beruházást adott át augusztus 29-én Kolber István kutatás-fejlesztési államtitkár, Feigli Ferenc, a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnöke, valamint Sárdi Árpád, a Dél-dunántúli Regionális Idegenforgalmi bizottság elnöke Csokonyavisontán.

 

csokonyavis1

 

Az Európában egyedülállóan magas gyógyhatású vizű csokonyavisontai fürdő tőszomszédságában korszerű villapark várja mostantól a vendégeket; átadták a régió és Somogy megye legújabb turisztikai létesítményét. A 64 szobás Relax Termál Villaparkot a Hotel Villa Rosa Termál Gyógyüdülőfalu Kft. építette fel, a Somogy Megyei Erdő és Fafeldolgozó Gazdaság Rt. Kaposvár és a Kolombus Tours Bt. partnerségében.

csokonyavis3

 

 

Az összesen 8 apartmanház mindegyikében nyolc komfortos szobát alakítottak ki a pályázók. Ezeket saját konyhával, televízióval, internettel szerelték fel. A park területén étterem is található. A földszinti szobák akadálymentesítettek, így mozgáskorlátozott emberek is gond nélkül közlekedhetnek az üdülőfaluban.

csokonyavis2

 


A hotel tervezett programkínálatának fő vázát a Duna- Dráva Nemzeti Park ökoprogramjai, drávai hajókirándulások, vadászatok, lovasprogramok, horgászati lehetőségek és a termál, gyógy-, és wellness programok képezik.