NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Közlemény a TIOP-1.1.2/08/1 jelű pályázatról2008. szeptember 12.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség felhívja tisztelt pályázói figyelmét, hogy a TIOP-1.1.2/08/1 jelű, „Hatékony informatikai infrastruktúra a közoktatásban” című kiemelt projekt tervezési dokumentációja megváltozott. A módosítások a következő pontokat érintik:

   Módosított dokumentum  Módosított pont  Módosított szöveg
1.
Tervezési útmutató A2. részcélok Kiegészítve: Központi oktatásirányítási és oktatás adminisztrációs szolgáltatások informatikai infrastruktúrájának fejlesztése (TÁMOP 4.1.4)
2. Tervezési útmutató
C1. Támogatható tevékenységek köre Kiegészítve: Támogatható minden olyan tevékenység, amely a TÁMOP 4.1.3 és TÁMOP 4.1.4 konstrukciók megvalósításához szükséges informatikai háttér megteremtésére irányul, abban az esetben, ha a TÁMOP 4.1.3 és TÁMOP 4.1.4 projektek terveiben a projektgazda az érintett tevékenységekre nem igényelt támogatást.
3.
Tervezési felhívás C1. Megvalósítandó tevékenységek köre Kiegészítve: Támogatható minden olyan tevékenység, amely a TÁMOP 4.1.3 és TÁMOP 4.1.4 konstrukciók megvalósításához szükséges informatikai háttér megteremtésére irányul, abban az esetben, ha a TÁMOP 4.1.3 és TÁMOP 4.1.4 projektek terveiben a projektgazda az érintett tevékenységekre nem igényelt támogatást.
4.
Tervezési útmutató C5. Illeszkedési előírás Kiegészítve a táblázat Lehatárolás oszlopa: TÁMOP 4.1.4 A projekt saját ERFA kerete nem elég a teljes körű támogatás megvalósítására, abból csak a KMR területén belül telepített felhasználói infrastruktúra beszerzés valósul meg.
5.
Tervezési útmutató C5. Illeszkedési előírás Kiegészítve a táblázat Szinergia oszlopa: TÁMOP 4.1.4 A fejlesztés eredményeképpen létrejön egy olyan támogató infrastruktúra, amelyen futtathatóak a fejlesztés során elindított szolgáltatások (minőségportál, best practice, benchmarking adatbázis, szakértői adatbázis)
6.
Tervezési útmutató E1. monitoring mutatók Kiegészítve a célérték az OFI ÚMFT támogató rendszerek infrastruktúrája indikátor csoportnál: Mérés-értékelési rendszer adatgyűjtési infrastruktúráját alkotó eszközök száma - minimálisan elvárt célérték: 20
7. Tervezési útmutató E1. monitoring mutatók Kiegészítve a mutató megnevezése az OFI ÚMFT támogató rendszerek infrastruktúrája indikátor csoportnál: Fejlesztési infrastruktúra, szerverek száma (Létrejön egy komplex infrastruktúra, mely a TÁMOP 3.1.8, a TÁMOP 3.1.1 és a TÁMOP 4.1.3, TÁMOP 4.1.4 fejlesztéseit hivatott támogatni)
8.
Tervezési útmutató F4.9 pénzügyi elszámolása, finanszírozás folyamata Kiegészítve a támogatás folyósítására vonatkozó bekezdés: ettől eltérni kizárólag külön pénzügyminisztériumi engedéllyel lehetséges.
9.
Tervezési útmutató F2. A projektjavaslat benyújtásának módja, helye és határideje A beadási határidő módosítva: október 15.
10.
Tervezési felhívás F. A pályázatok benyújtásának módja, helye és határideje A beadási határidő módosítva: október 15.