NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen a "Hallgatói és intézményi szolgáltatásfejlesztés a felsőoktatásban" (TAMOP 4.1.1.A) pályázati kiírás2008. október 1.

Egeztetési időszak: 2008. október 1. - 2008. október 13. 8 óra

A konstrukció célja a felsőoktatási intézményekben a 21. század követelményeinek megfelelő differenciált, komplex felsőoktatási szolgáltatások kiépítése. A konstrukció a felsőoktatás szervezeti fejlesztéséhez, valamint a képzések munkaerő-piaci relevanciájának fejlesztéséhez kíván hozzájárulni a legfontosabb intézmény-irányítási és hallgatói szolgáltatások támogatásával.

A tervezett tevékenységek az intézmények irányítási és menedzsment rendszereinek hatékonyságát, rugalmasságát eredményező – informatikai eszközökkel is támogatott - korszerűsítését teszik lehetővé, valamint segítik a korszerű, egységes szolgáltatások bevezetését célzó fejlesztéseket. Olyan szervezeti, irányítási módszerek, nyilvántartási és folyamatkövetési rendszerek kifejlesztését támogatják, amelyek lehetővé teszik a munkaerő-piaci előrejelzések és jelzések szisztematikus megismerését, segítik az intézményeket és az egyéneket a gyorsan változó munkaerő-piaci igények és követelmények megismerésében.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pályázati kiíráshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat október 13-án 8 óráig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.