NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Közlemény a TÁMOP-3.2.4/08/1 pályázat megjelenéséről2008. október 6.

Az NFÜ felhívja tisztelt pályázói figyelmét, hogy meghirdette a TÁMOP-3.2.4/08/1 „Tudásdepó-Expressz”- A könyvtári hálózat nem formális és informális képzési szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázati konstrukciót. A pályázati kiírást a Közép-Magyarországi Régióban azonos címmel, de TÁMOP-3.2.4/08/1/KMR azonosítóval írta ki.

Jelen konstrukció, a „Tudásdepó Expressz” átfogó célja, hogy a könyvtári rendszer jobb hatásfokkal szolgálja a minőségi oktatást, a formális oktatáson kívüli képzést és tanulást, a könyvtári szolgáltatásokkal megvalósítandó olvasási és digitális kompetenciák fejlesztését. Kiemelt cél a hozzáférés területi különbségeinek a csökkentése.

Pályázhatnak könyvtárak (nyilvános és nem nyilvános könyvtárak is), valamint könyvtári tevékenységet folytató szervezetek önállóan vagy konzorciumban. Amennyiben a könyvtár nem önálló jogi személy és/vagy nem önállóan gazdálkodó szervezet, illetve egyéb okokból önállóan nem pályázhat, a pályázatot a fenntartó is benyújthatja.

A pályázatok benyújtására 2008. november 30-tól 2009. január 12-ig van lehetőség.