NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Pályázati Felhívás a GOP 4. prioritás Pénzügyi Eszközök keretében finanszírozott Új Magyarország Kis- és Középvállalkozói Hitelprogram közvetítésére2008. november 17.

A pályázat célja, hogy a GOP 4 Prioritás keretében rendelkezésre álló támogatási források és az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság által biztosított kedvezményes kamatozású hitel együttes felhasználásával, a közvetítőként kiválasztásra kerülő hitelintézetek bevonásával, kedvezményes éven túli lejáratú beruházási hitelt biztosítson a hitelképes, magyarországi székhelyű, illetve az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és a Magyar Köztársaság területén fiókteleppel rendelkező kis- és középvállalatok számára.

A Pályázat meghirdetéskor az Új Magyarország Kis- és Középvállalkozói Hitelprogram keretében a 2008-2013 közötti évekre rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 25 Mrd Ft.
A pályázatok elkészítéséhez szükséges valamennyi információ és dokumentáció elérhető a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján. A pályázatok benyújtására 2008. november 18-tól van lehetőség.