NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Módosítás a Pécs Európa Kulturális Fővárosa 2010 program Tervezési Felhívásában2008. november 21.

Az NFÜ felhívja a Tisztelt Projektgazdák figyelmét, hogy a június 5-én közzétett DDOP-2008-4.1.3. Pécs Európa Kulturális Fővárosa 2010 program kiemelt projektjeinek megvalósítása című kiemelt projekt tervezési felhívása az alábbiakkal módosult:

  • B6. c) pont és a „Segédlet a benyújtandó mellékletek elkészítéséhez” kiegészítésre kerültek az úszótelkek elszámolhatóságával kapcsolatos 2008. augusztus 11-én kelt NFÜ állásfoglalás szerinti tartalommal.
  • pontosításra kerültek az elszámolható költségekre (C4.) és csekély összegű (de minimis) támogatásokra (D.1 I.3) vonatkozó pontok.
  • javításra kerültek, az E.2 pontban (a ténylegesen alkalmazottnak megfelelően) az „I. Az Integrált Városfejlesztési Stratégia szakmai értékelése” és „VI. Tartalmi értékelés” tábláztok.
  • az F9. pontban a projektjavaslat benyújtásához szükséges dokumentumok listájában jelölésre kerültek azok a dokumentumok, melyek az első benyújtott projektjavaslathoz csatolásra és értékelésre kerültek, így az ezt követő projektjavaslatok benyújtásakor elegendő elektronikusan mellékelni őket.
  • az F9. pontban a projektjavaslat benyújtásához szükséges dokumentumok listájában jelölésre kerültek azok a dokumentumok, melyeket elegendő egyazon projektgazdának az első benyújtásra kerülő projektjavaslathoz csatolni.