NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Lezárult a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség fotópályázata és elkészült a hazai fejlesztések legnagyobb közösségi albuma2008. december 4.

Lezárult a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség „Vedd észre a változást! Hívd elő az új Magyarországot!” elnevezésű fotópályázata. A felhívás weboldalára mintegy 1 500 regisztráció érkezett és több száz feltöltött fotó adott képet arról, hogyan látjuk mi, magyarok az uniós forrásokból megújuló szűkebb környezetünket.


A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) azzal a céllal indította el országos fotópályázatát, hogy lehetőséget biztosítson a fotózás iránt érdeklődőknek, hogy képet adjanak arról, hol tart ma Magyarország, hogyan változtatják meg mindennapi életüket a környezetükben megvalósuló beruházások és fejlesztések. A fotópályázat arra is lehetőséget nyújtott, hogy a jelentkezők megmutassák, mennyit fejlődött, mennyit változott Magyarország az elmúlt években.

A pályázat nyílt volt, bárki elindulhatott. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség nem határozott meg semmiféle technikai, vagy korosztályi megkötést. Az egyetlen feltétel a megfelelő témaválasztás volt, azaz a pályázó által beküldött képen (vagy képeken) kizárólag olyan beruházások, vagy fejlesztések szerepelhettek, amelyek uniós forrásokból valósulnak meg.

A pályázat lezárultával a beküldött képeket fotóművészek és hírügynökségek professzionális munkatársai bírálták el. A legjobb fotók beküldői értékes nyereményekben részesülnek: a fődíj egy professzionális, tükörreflexes digitális fényképezőgép, de lehet nyerni fotónyomtatókat, illetve könyvutalványt is.
A díjátadó ünnepség időpontja és helyszíne: 2008. december 5. délelőtt 11 óra, Gödör Klub (1051 Budapest, Erzsébet tér).

A pályázat zárásaként a legjobban sikerült képeket az NFÜ nagyszabású kiállítás keretében mutatja be az Erzsébet téri Gödör Klubban. A december 5. és 21 között megrendezésre kerülő eseményt érdekes programok, játszóház, és látványos események kísérik majd. A pályázatra beküldött fotók megtekinthetőek: http://fotopalyazat.nfu.hu