NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Megjelent a TÁMOP 3.1.9/08/1 pályázat2008. december 8.

Felhívjuk tisztelt pályázóink figyelmét, hogy megjelent a TÁMOP 3.1.9/08/1 jelű, „Diagnosztikus mérések fejlesztése” című pályázat dokumentációja. Jelentős európai uniós támogatással egy kísérleti fejlesztési program indul, melynek célja, hogy olyan, a pedagógusok munkáját segítő új képesség- és készségmérő eljárások szülessenek, amelyek a nemzetközi tapasztalatokat is beépítve hozzájárulnak majd a közoktatás minőségének javulásához.

Lehet pályázni mérési-értékelési rendszerek elméleti megalapozására és az általános iskola első hat osztályának tudásterületeire vonatkozó standardok tartalmi fejlesztésére. Fontos szempont, hogy a program keretében kidolgozott tesztek és feladatbankok a pedagógusok legszélesebb köre számára (elektronikus formában is) könnyen elérhetőek és használhatóak legyenek.

Pályázhatnak a törvényben felsorolt felsőoktatási intézmények, továbbá a Magyar Tudományos Akadémia vagy valamely felsőoktatási intézmény által fenntartott kutatóintézet, ha releváns tapasztalattal és tudományos referenciákkal rendelkezik. A pályázat konzorciumi formában is benyújtható.

A vissza nem térítendő támogatás összege akár a 750 millió forintot is elérheti.

A pályázatokat 2008. december 18. és 2009. január 31. között várjuk.