NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Közlemény a TÁMOP-5.4.1/08/1 pályázattal kapcsolatban2008. december 9.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség felhívja tisztelt pályázói figyelmét, hogy a TÁMOP-5.4.1/08/1 „Szociális szolgáltatások modernizációja, központi és területi stratégiai tervezési kapacitások megerősítése, szociálpolitikai döntések megalapozása” című konstrukció tervezési dokumentációja a mai napon az alábbi pontokon változott meg:

 

Sorszám
Módosított dokumentum Módosított pont
Módosított szöveg
 1. Projekt adatlap

Projektinformációk Új szövegrész:
Fenntarthatóság: A projekt eredményeinek fenntartására vonatkozó tervek bemutatása
 2. Projekt adatlap


 Esélyegyenlőségi szempontok Új szövegrész:
Kiegészítő információk: Foglalkoztatottak száma a projekt keretében

ÁFSZ vagy vele együttműködő civil szervezet által közvetített álláskeresők száma a projektben (min. 150 millió Ft értékben megvalósuló építési vagy építési komponenssel rendelkező projektek esetében, az összfoglalkoztatotti létszám min. 10%-ában
 3. Pályázati útmutató


Nyilatkozatok 14. pont Megváltozott szövegrész:

Hozzájárulok, hogy a Kincstár által mindenkor működtetett monitoring rendszerhez a jogszabályban meghatározott jogosultak, valamint az Állami Számvevőszék, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal és a Pénzügyminisztérium számára hozzáférési lehetőséget biztosíthasson.

Korábbi szövegrész:

Hozzájárulok, hogy a Magyar Államkincstár keretében működő, alapvetően pénzügyi szemléletű megfigyelő rendszer, az Országos Támogatási Monitoring Rendszer (OTMR) a jogszabályban meghatározott jogosultak (döntéshozók, előirányzat kezelők, Monitoring Bizottságok) számára hozzáférési lehetőséget biztosíthasson a pénzügyi adatbázishoz.
 4. Pályázati útmutató

Nyilatkozatok 50. pont  Megváltozott szövegrész:

Hozzájárulok, hogy a köztartozások - az Áht. 13/A. § (4) bekezdésében és az e rendelet 92. § (4) bekezdésében foglaltak szerinti - figyelemmel kísérése céljából a pályázó adószámát vagy adóazonosító jelét a támogatást nyújtó szerv és a Kincstár felhasználja a lejárt köztartozások teljesítése, illetőleg az adósság bekövetkezése tényének és összegének megismeréséhez.

Korábbi szövegrész:

Hozzájárulok, hogy a köztartozások - az Áht. 13/A. § (4) bekezdésében és az e rendelet 92. § (4) bekezdésében foglaltak szerinti - figyelemmel kísérése céljából a pályázó adószámát vagy adóazonosító jelét a támogatást nyújtó szerv és a Magyar Államkincstár felhasználja a lejárt köztartozások teljesítése, illetőleg az adósság bekövetkezése tényének és összegének megismeréséhez.