NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Változások az Akkreditált Innovációs Klaszterek pályázatnál2009. január 14.

Az Akkreditált Innovációs Klaszterek című pályázat értékelési rendszerében 2009. január 1-jétől változások léptek életbe.

Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a „Közösen folytatott tevékenységek” szempontcsoporton belül a korábbi 25 helyett 35 pont szerezhető, míg „A klaszter tag KKV-k gazdasági teljesítménye” szempontcsoporton belül megszerezhető pontok száma 30-ról 20 pontra csökkent le. További változás, hogy az Akkreditációs Tanúsítvány megszerzéséhez, a II., III. szempontcsoport esetében minimálisan 10; a I.B., IV. szempontcsoport esetében pedig minimálisan 5 pont elérése szükséges. A sikeres pályázat feltététele a jövőben a korábbi 45 pont helyett 50 pont elérése.

Felhívjuk a Tisztelt Pályázók figyelmét, hogy az Akkreditált Innovációs Klaszterek pályázaton történő indulás a módosított pályázati feltételekhez igazított Kitöltő program megjelenésekor válik lehetségessé. Kérjük 2009. január 1. után csak az új kitöltő programot használják, melynek várható megjelenése 2009. február 1. További munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Kapcsolódó dokumentumok