NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Közlemény az EKOP-1A1 jelű pályázathoz2009. január 16.

Tisztelt Pályázók! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a közigazgatási szolgáltatások elektronizálása című, EKOP-1A1 kódjelű pályázati kiírás útmutatója a mai nappal ismételten módosult a B1 pontot illetően azzal, hogy a pályázók köre kiegészítésre került az Országgyűlés Hivatalával, Országgyűlési Biztosok Hivatalával, Köztársasági Elnöki Hivatalával, Alkotmánybírósággal és a Közbeszerzések Tanácsával.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a pályázati kiírás ezen, illetve a 2009. január 12-i módosításából adódóan a fejlesztés időigénye miatt a kitöltő programot nem módosítjuk.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kitöltő programban szereplő, az adott évben egy ügyben az elektronikus úton kezdeményezett ügyindítások aránya az összeshez képest elnevezésű mutató alatt a projekt fizikai megvalósulását követő első teljes naptári évben a projekt által lefedett ügyben vagy szolgáltatásban az elektronikus úton kezdeményezett ügyindítások aránya az összeshez képest elnevezésű mutatót kell érteni, melyhez kapcsolódóan a célérték elérésének időpontja alatt 2013-at kell érteni, azonban a kitöltő programban a beépített ellenőrzések miatt csak 2012. december 31-ig rögzíthető. Hasonlóan az átlagos ügykezelői időráfordítás elnevezésű mutató esetében a célérték elérésének időpontján 2012-t kell érteni a kitöltő program által elfogadott 2013 helyett.

Kérjük a fentiek szíves tudomásulvételét