NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Közlemény a KözOP - 2008 - 5.3 jelű pályázathoz2009. január 19.

Felhívjuk tisztelt pályázóink figyelmét, hogy a KözOP - 2008 - 5.3 Városi és elővárosi közösségi közlekedés fejlesztése prioritás projekt előkészítés konstrukciójának pályázati kiírása az alábbiak szerint módosult:


Módosított dokumentum neve
Módosított pont Módosítás

Pályázati felhívás és útmutató

C.6. A projekt befejezése, pénzügyi elszámolás végső határideje

 

A projektelőkészítés megvalósítására a pályázónak a 2007-2013 időszak áll rendelkezésre (tényleges befejezési időpontot a projektelőkészítés támogatásáról szóló támogatási szerződés állapít meg).

A projektelőkészítés megvalósításának napja az a nap, amelyen a projektelőkészítésre kötött támogatási szerződésben meghatározott feladat, cél szerződésszerűen teljesült (az előkészítés tartalmától függően, pl. a tervezési feladatok lezárultak, a szükséges hatósági engedélyek rendelkezésre állnak, a területelőkészítés lezárult, a kivitelezés közbeszerzési eljárásának előkészítése megtörtént, nagyprojekt esetén a 1828/2006 EK rendelete XXI.melléklete szerinti támogatási kérelem a szükséges mellékletekkel együtt elkészült) és a teljesülésekhez kapcsolódó ráfordítások pénzügyi rendezése megtörtént.

A pénzügyi elszámolás végső határideje 2013. december 31., de nem később, mint a támogatási szerződésben meghatározott határidő.