NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Változások a GOP-2009-1.3.3 pályázattal kapcsolatban2009. március 23.

Értesítjük tisztelt pályázóinkat, hogy felkerült a honlapra a GOP-2009-1.3.3 kiíráshoz tartozó adatlap-kitöltő program.

Kérjük, hogy mielőtt majd a beadásra szánt végleges, hibátlan adatlapot kinyomtatja, minden esetben győződjön meg arról, hogy a legújabb elérhető kitöltő programot töltötte le.

Kérjük kiemelten figyeljen arra, hogy az elektronikus formában beadott adatlap nyomtatott példányának minden oldala ugyanazt a kitöltő program által generált vonalkódot és azonosító számsort tartalmazza! Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az adatlap elektronikus beadásához csak az .xdat kiterjesztésű fájl használható! Minden más formátum (pl.: pdf) beadása a pályázat elutasítását eredményezheti. 

Felhívjuk Tisztelt Pályázóink figyelmét, hogy a GOP-2009-1.3.3 Vállalkozások technológiai innovációjának ösztönzése tartós beszállítóvá válás vagy a státusz megerősítése érdekében c. pályázati kiíráshoz kapcsolódó Pályázati Felhívás és Útmutató, valamint a kapcsolódó Pályázati adatlap pontosításra került:

- A Pályázati Felhívás és Útmutató C3. I. b) pontjában a zárójelben lévő szövegrész "[...] a kutatás-fejlesztési tevékenységhez igénybe vett tanácsadás (beleértve az iparjogvédelemmel kapcsolatos kiadásokat)" helyébe a következő került: "[...] a kutatás-fejlesztési tevékenységhez igénybe vett tanácsadás (beleértve az iparjogvédelemmel kapcsolatos tanácsadás költségeit)".

- A Pályázati adatlap 3.15 pontjában a befektetett eszközök helyett a tárgyi eszközökre vonatkozó adatokat kell megadni, és az éves nettó árbevétel mellett a beszállítói tevékenységből származó árbevételt is meg kell adni, továbbá a 6.1.1 pont keretében be kell mutatni a támogatás ösztönző hatását is. A kitöltő program már tartalmazza az említett pontosításokat.