NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Közlemény a TAMOP-3.3.5/A/08/1 és TAMOP-3.3.5/A/08/1/KMR kódszámú pályázati konstrukciókkal kapcsolatban2009. március 30.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség felhívja a tisztelt pályázók figyelmét, hogy a TAMOP-3.3.5/A/08/1 és TAMOP-3.3.5/A/08/1/KMR Tanoda programok támogatása című pályázatok benyújtási határidejét meghosszabbította, továbbá a konstrukció javított dokumentumai és a 2009. március 20-i közleményben említett EMIR kitöltő program felkerültek a honlapra.

A pályázatok benyújtására a mai naptól számítva 21 nap áll rendelkezésre, azaz a beadási határidő 2009. április 20-ára módosult!

Értesítjük tisztelt pályázóinkat arról is, hogy 2009. március 20-a után a pályázatok elkészítésére fent említettek értelmében kizárólag a kitöltő program alkalmazásával kerülhet sor.

Tekintettel arra, hogy jelen közlemény módosításával elkészült dokumentumok véglegesek (a pályázati ablak nyitva tartásáig érvényesek), tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a fenti változtatások vonatkozásában az eddig beérkezett pályázatokra az alábbi eljárásrend él:

-    A 2009. március 12-éig postára adott pályázatok módosítása elengedhetetlen.
-    Tekintettel arra, hogy az eddig beérkezett pályázatok befogadási- és jogosultsági kritériumainak ellenőrzése megtörtént, a hiánypótlásra felszólító levél kézhezvétele után, az adatlap benyújtása kizárólag az EMIR kitöltő használatával lehetséges. 
-    Hiánypótlásra egyszeri alkalommal kerülhet sor (a hiánypótlásra felszólító levél kézhezvételétől számított 15 napon belül), így fent említettek értelmében kérjük tisztelt pályázóinkat, hogy fokozott figyelemmel készítsék el a módosított adatlapot!

A mai napon a pályázati dokumentáció az alábbi pontokon változott meg:

 

Sorszám Módosított dokumentum Módosult pont
1. Pályázati útmutató (KMR és konvergencia egyaránt) A2, C3, D7, E, F2
2. Pályázati felhívás (KMR és konvergencia egyaránt) G2
3. Költségvetési specifikáció 2., 5., 6., 7
4. Költségvetés szöveges indoklása II., III., IV., VII (A mindenkor érvényes járulékvonzatokkal kérjük a projekteket tervezni!)
5. Költségtábla Kérjük a frissített változatot alkalmazni! (ld. EMIR kitöltő program)
6. Adatlap és adatlap kitöltési útmutató Az EMIR kitöltő program alapján