NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Kiírásra került a HEFOP 3.1.3 B pályázat2009. március 30.

Felhívjuk tisztelt pályázóink figyelmét, hogy kiírásra került a HEFOP 3.1.3 B jelű, „A kompetencia alapú oktatási programok eszközi elemeinek, értékelési eszközeinek, valamint ezek megjelenítésére alkalmas eszközök biztosítása a HEFOP 3.1. intézkedésben érintett közoktatási intézmények számára” című pályázat.

A felhívás célja, hogy a kompetencia alapú oktatási programok, oktatási programcsomagok, köztük digitális tananyag-tartalmak, valamint ezek megjelenítéséhez szükséges eszközök eljussanak a HEFOP 3.1.2 és 3.1.3 alintézkedés kiírásain támogatott közoktatási intézményekbe.

A fejlesztés célja, hogy közoktatási intézmények számára egyrészt elérhetővé válnak a kompetencia alapú oktatás szempontjából fontos eszközi elemek, demonstrációs segédletek, amelyek a programcsomagok részét képezik. Emellett a program révén szélesebb körben és hosszabb távon elérhetővé válnak a kompetencia alapú oktatási programcsomagok tananyag-tartalmai tanórai, tanórán kívüli iskolai, valamint önálló tanulói felhasználás céljára is.

A pályázaton csak a HEFOP 3.1.2 és 3.1.3 alintézkedés kiírásain támogatott közoktatási intézmények vehetnek részt, a program végrehajtásában érintett óvodai csoportokban, iskolai évfolyamokon, azokon a kompetencia területeken, amelyekre a támogatott pályázati projekt megvalósítása vonatkozott.

A pályázat tartalmának összhangban kell lennie a HEFOP 3.1. intézkedés nyertes pályázata nyomán a közoktatási intézmény által módosított pedagógiai programmal.

A pályázat csak olyan elemeket tartalmazhat, amelyek megtalálhatók a pályázónak az érintett tanulócsoportra vonatkozó tanmenetekben rögzített eszközigények között.

A rendelkezésre álló keret: 2.500.000.000 Ft.

A pályázatok benyújtására 2009. április 1-től 2009. április 29-ig van lehetőség.