NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Közlemény a Turisztikai Desztináció Menedzsment pályázatokkal kapcsolatban2009. július 13.

Felhívjuk a tisztelt pályázók figyelmét, hogy a NYDOP-2008-2.4.1/A Turisztikai Desztináció Menedzsment Szervezetek támogatása c. pályázati konstrukcióval kapcsolatban a mai napon, a pályázásra jogosult TDM Szervezetek részéről felmerült jogos igényekre reagálva, az alábbi módosítások történtek:

1. A NYDOP-2008-2.4.1/A konstrukció esetében a pályázatok beadási határideje 2009. szeptember 30-ra módosul, tekintettel arra, hogy a hivatali szüneteltetések és szabadságolások, valamint a turisztikai főszezon  nem teszi lehetővé megfelelő színvonalú és hálózati lefedettségű pályázatok benyújtását.

2. A helyi TDM szervezet gazdasági-pénzügyi fenntarthatóságának és a kiszámítható szakmai működésének biztosítása érdekében a helyi TDM szervezet rendelkezésére álló éves forrásoknak a 150 ezer vendégéjszaka alatti desztinációk esetén a NYDOP-2008-2.4.1/A Turisztikai Desztináció Menedzsment Szervezetek támogatása c. pályázati felhívásban szereplő évi 25 millió forint helyett 20 millió forintra csökkentésre kerül.

 

 A pályázati útmutató a honlapon lecserélésre került.