NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Közlemény a KEOP-2009-6.1.0 kiírásokhoz2009. július 14.

Értesítjük a tisztelt pályázókat, hogy a 2009. 03. 17-én meghirdetett KEOP-2009-6.1.0 jelű, A fenntartható életmódot és az ehhez kapcsolódó viselkedés mintákat ösztönző kampányok (szemléletformálás, informálás, képzés) c. konstrukció mindhárom komponense a mai napon (2009. 07. 14.) módosításra került.

Ennek következtében a dokumentum sablonok változtak, kérjük a pályázatok beadáskor az új sablonokat használják.

A módosításnak köszönhetően az „A” komponens esetén alkalmazandó kitöltő program is módosul, megjelenése legkésőbb 2009. 07. 20-án várható, kérjük a pályázatok beadásakor az új programot használják.

Jelentősebb módosítások a KEOP-2009-6.1.0 pályázati kiírásban (részletes módosítási listát ld. alább)

  • A” komponens: Támogatás intenzitás minden esetben 95%.
  • Egy pályázó szervezet a „B” és „C” komponens keretében beadhat több pályázatot is (korlátozás nélkül), de minden pályázatban utalni szükséges a korábbi pályázatokhoz való illeszkedésre.
  • A „C” komponensnél az adott év első határnapjára beérkezett pályázatok az adott évre allokált keret erejéig támogathatóak.
    A második határnapra beérkezett projekt javaslatok az adott évre allokált keret esetleges maradékának erejéig, és a következő évre allokált keret kimerüléséig támogathatóak.
    A BB döntése és javaslata alapján a Közreműködő Szervezet a pályázóval egyeztetett módon alakítja ki a projektek útvonaltervét, biztosítva ezzel az azonos célú és tartalmú kampányok esetén az időbeli párhuzamosság elkerülését.
  • Központi költségvetési szerv és intézménye pályázókra vonatkozó támogatási keret korlátozása törlésre került.
  • Az „A” komponensen belül a tájbejárás és a rendezvény szervezés elszámolható költségei és az aktív elérések hányadosaként adódó fajlagos nem lehet nagyobb, mint 15 000 Ft / aktív elérés; ugyanez a rendezvényen való megjelenés tevékenység esetében 10 000 Ft / aktív elérés.

Módosítások részletesen