NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Megszépült és korszerűbb lett a komlói önkormányzat kilenc épülete2009. október 9.

Élénk, meleg színek, új nyílászárók, hőszigetelt falak: ez jellemzi azt a kilenc önkormányzati épületet, amelyet a Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) segítségével újított fel a komlói önkormányzat.

Bár a 167 millió forintos beruházás hetven százalékát a városnak kellett állnia, ezúttal senki sem ellenkezett a százmilliót meghaladó önrész miatt. Páva Zoltán polgármester a csütörtök délelőtti ünnepélyes átadón hangsúlyozta, fontos hogy a gyerekek megfelelő környezetben nőhessenek fel, s ezért a város vezetőinek mindent meg kell tennie.

A kilenc kiválasztott épület közül ezért csak kettő nem oktatási intézmény, a többi vagy általános iskola, vagy óvoda, vagy bölcsőde. Az energiahatékonyság javítását és az energiafelhasználás racionalizálását célzó felújítási munkálatokat a Kodály Zoltán Általános Iskola, a Belvárosi Óvoda, a Szilvási Bölcsőde, a Felsőszilvási Általános Iskola, a Szilvási Általános Iskola, a Kenderföldi Általános Iskola, a Tompa M. úti Óvoda, valamint a Városgondnokság és a Polgármesteri Hivatal épületében végezték el.

Forrás: BAMA.hu