NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Még hétfőig lehet pályázni a Civil Liciten való részvételre2009. november 6.

2009. november 9-ére, hétfőre módosította a Civil Licitre való jelentkezési határidőt az ESZA Nonprofit Kft. A pályázatra olyan civil szervezetek jelentkezését várják, akiknek van már megvalósult vagy megvalósulás alatt álló uniós – HEFOP, TÁMOP, TIOP, KMOP, EQUAL – projektjük, illetve tevékenységükkel az egyenlő bánásmód megteremtését szolgálják.

Az immáron másodszor megrendezésre kerülő Civil Licit célja, hogy az uniós támogatásban részesült projektek során felhalmozódott tudásanyag ne vesszen el, hanem az üzleti szféra érzékeny képviselőinél megvalósuló programokon keresztül az esélyegyenlőség megteremtése kis lépésekben tovább folytatódjon. A rendhagyó aukció keretében magyarországi vállalkozások és vállalatok licitálnak majd a HEFOP, EQUAL, TÁMOP, TIOP és KMOP programokban részt vett civil szervezetek azon szolgáltatásaira, melyek az egyenlő bánásmód megteremtését szolgálják.

A Civil Licitre történő jelentkezési határidő 2009. november 9-ére, hétfőre módosult, így még minden civil szervezetnek van lehetősége termékével, szolgáltatásával pályázni. További információk a www.civillicit.hu weboldalon találhatók, illetve a palyazat@civillicit.hu email címen és a 06 1 240 38 03 telefonszámon kérhetők.