NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Kettős győzelmet aratott az NFÜ honlapja2009. november 13.

Két díjat is átvehetett az NFÜ honlapja az idei eFesztiválon, amelyet a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) 9. alkalommal rendezett a hazai online és a multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztőinek.

A MATISZ megmérettetésén az nfu.hu második helyezést ért el a Közérdekű információ szolgáltatás/Tematikus szakportálok kategóriában, és ezzel elnyerte a Díjnyertes Digitális Alkalmazás cím viselésének jogát. Újdonság, hogy idén a MATISZ kidolgozta a Felhasználóbarát Honlap minősítési rendszerét is, amelyet az NFÜ honnlapja szintén magáénak tudhat, és ezzel 2 évig jogosulttá vált e kiváló minősítés használatára. A honlap az NFÜ és a Carnation Zrt. közös fejlesztése.

Az eFestival az online és a multimédia szakma évenként megrendezett rangos eseménye. A versenyen részt vehet bárki, aki az online gazdaságba újonnan lép be valamilyen internetes megoldással, multimédiás alkotással. A verseny célja arra ösztönzi az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi magyar tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a felhasználóknak.

A versenyről és a díjazottakról további információ a www.matisz.hu oldalon olvasható.