NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Többszörösen díjazott az NFÜ honlapja2009. november 24.

2009-ben a Díjnyertes Digitális Alkalmazás cím viselésének jogát és a Felhasználóbarát Honlap minősítést, 2008-ban pedig az Év Honlapja díjat nyerte el.

A Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) 2009-ben 9. alkalommal rendezte meg eFestival nevű versenyét a hazai online és multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztőinek. Ezen a megmérettetésen az nfu.hu második helyezést ért el a Közérdekű információ szolgáltatás/Tematikus szakportálok kategóriában, és ezzel elnyerte a Díjnyertes Digitális Alkalmazás cím viselésének jogát.

eFestival2009

Újdonság, hogy idén a MATISZ kidolgozta a Felhasználóbarát Honlap minősítési rendszerét is, amelyet az NFÜ honlapjának is megítélt a zsűri, és ezzel az nfu.hu 2 évig jogosulttá vált e kiváló minősítés használatára. A honlap az NFÜ és a Carnation Zrt. közös fejlesztése.

felhasznalobarat_dij

Az eFestival az online és a multimédia szakma évenként megrendezett rangos eseménye. A versenyen részt vehet bárki, aki az online gazdaságba újonnan lép be valamilyen internetes megoldással, multimédiás alkotással. A verseny célja arra ösztönzi az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi magyar tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a felhasználóknak.
A versenyről és a díjazottakról további információ a www.matisz.hu oldalon olvasható.

 

***

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Klub 2008-ban hetedik alkalommal hirdette meg az „Év Honlapja” pályázatot. A pályázaton a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség „Kormányzat és települések” kategóriában Minőségi díjat nyert. A pályázatra rekordmennyiségű, 281 érvényes nevezés érkezett. A szakmai zsűri 14 kategóriában osztott fődíjat, különdíjat és minőségi díjat. A www.nfu.hu kategóriáján belül Minőségi díjban részesült.

Az elbírálásban döntő szempont volt a honlap felépítettsége, a betöltés gyorsasága, az információ mennyisége és minősége, a navigáció könnyedsége, az interaktivitás mértéke, a szolgáltatások fejlettsége valamint a kitűzött vállalati cél tartalmi és képi megvalósulása.

A versenyről és a díjazottakról további információ a www.evhonlapja.hu oldalon olvasható.

evhonlapja_thumb