NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen a "Közlekedési módok összekapcsolása, gazdasági központok intermodalitásának és közlekedési infrastruktúrájának fejlesztése" (KÖZOP 4.1.) pályázat2009. november 26.

Egyeztetési időszak: 2009. november 26. - december 7.

Jelen pályázat egyfordulós és nyílt pályázat. Célja egyfelől a Magyarországon áthaladó áruszállítások jobb logisztikai kiszolgálásának, másfelől az ipari parkokban működő vállalkozások piacra jutásának elősegítése közlekedési infrastruktúra elemek fejlesztése révén. A támogatás a jelentős logisztikai tevékenységet végző intermodális és regionális logisztikai központok, regionális kereskedelmi repülőterek és ipari parkok fő közlekedési hálózathoz való fizikai kapcsolódásának fejlesztését, valamint az áruforgalmat bonyolító kikötők infrastruktúrájának korszerűsítését célozza.

Célunk elsősorban az intermodalitás fokozása, környezetbarát vasúti és vízi szállítási infrastruktúra biztosítása az áruszállítás számára, és ezáltal távlatilag egy kedvezőbb közlekedési modal split elérése. 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pályázati kiíráshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat december 7-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.