NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen a "Munkahelyi képzések támogatása – ernyőszervezeteken keresztül" (TAMOP 2.1.4) pályázat2009. december 1.

Egyeztetési időszak: 2009. december 1. - december 7.

A konstrukció alapvető célja, hogy az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növelje a vállalkozások versenyképességét és ösztönözze a foglalkoztatókat munkavállalóik tudásának folyamatos fejlesztésére. A vállalatok versenyképessége szempontjából meghatározó, hogy munkavállalóiknak lehetőségük van-e a tudásuk és készségeik folyamatos fejlesztésére, ezért fontos, hogy a munkáltatók a munkavállalók képzését megtérülő befektetésnek tekintsék.

A konstrukció célja a mikro- és kisvállalkozások munkavállalóinak képzése, alkalmazkodóképességük fejlesztése, a vállalkozások közti együttműködés elősegítése, valamint a vállalatokon belül az EU támogatási rendszer követelményeinek megfelelő projektszemlélet meghonosodása. A konstrukció konkrét célja, hogy a vállalkozások számára különféle szolgáltatásokat nyújtó ernyőszervezetek, mint a projekt kedvezményezettjei, mentesítsék a mikro- és kisvállalkozásokat a projekt lebonyolításának adminisztratív terheitől, a projektmenedzsment tevékenységeitől.

Jelen pályázat kedvezményezettjei a programmal összefüggő valamennyi feladatot (igényfelmérés, képzők kiválasztása, képzések szervezése, nyomonkövetés) egy komplex projekt keretében valósítják meg.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pályázati kiíráshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat december 7-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.