NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen a "Perinatális Intenzív Centrumok és Intenzív Neonatológiai Osztályok műszaki fejlesztése" (TIOP 2.2.2.C) pályázat2009. december 22.

Egyeztetési időszak: 2009. december 22. - 2010. január 6. 12 óra

Jelen pályázati kiírás alapvető célja a koraszülött és intenzív ellátásra szoruló újszülött csecsemők életesélyeinek növelése a Perinatalis Intenzív Centrumok és az Intenzív Neonatológiai Osztályok informatikai és orvos technológiai eszközeinek fejlesztésével.

Jelen konstrukcióban megvalósuló projektek a gyermek sürgőségi ellátás eszközfejlesztésére terjednek ki, amelyek magukban foglalják többek között a Perinatalis Intenzív Centrumok és az Intenzív Neonatológiai Osztályok informatikai fejlesztését, illetve az orvos technológiai eszközpark megújítását is. Ennek keretén belül olyan korszerű, digitális technológián alapuló terápiás és diagnosztikai eszközök beszerzésére kerül sor, ami lehetővé teszi a több ellátási szintre kiterjedő elektronikus egészségügyi szolgáltatások és elektronikus kommunikációt biztosító intézményen belüli és intézményközi információrendszer, telemedicinális rendszerek kialakítását.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pályázati kiíráshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat január 6-án 12 óráig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.