NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Megjelent a TIOP 1.1.1/07/1 jelű pályázat 2009. december 23.

Megjelent a TIOP 1.1.1/07/1 jelű, „A pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése” című pályázat módosított útmutatója és mellékletei azon pályázók számára, akiknek pályázatát 2008-ban a közreműködő szervezet támogatásra érdemesnek ítélte, továbbá 2009. december 19-én levélben értesültek a támogatói okirat aláírásának feltételeiről.

Ezen kiírás keretében nyílik lehetőség a korábban benyújtott pályázat kiegészítésére. A módosított pályázati útmutatóban meghatározott mellékletek megfelelő formában és tartalommal történő benyújtása a támogatói okirat aláírásának a feltétele.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Pályázókat, hogy a pályázati adatlap kiegészítéseket tartalmazó kitöltő programja, kitöltési útmutatója 2010. január 15-től érhető el, a kalkulátor módosítására is ezt követően nyílik lehetőség.

Ezúton hívjuk fel Tisztelt Pályázóink figyelmét arra, hogy a TIOP-1.1.1./07.01 jelű pályázati konstrukció műszaki specifikációja megváltozott. A változás oka, hogy az eszközök beszerzésére 2010. évben kerül sor, amely évre nem vonatkozik a Tisztaszoftver Program megállapodás, amely megfelelő upgrade alap esetén díjmentesen biztosította a számítógépekhez az operációs rendszert és az irodai alkalmazásokat a közoktatási intézmények számára.

A megváltozott műszaki specifikáció alapján a pályázat kedvezményezettjeinek az eszközökkel együtt kötelező jogtiszta operációs rendszert és irodai alkalmazásokat is beszerezniük, amelyek meglétét a fenntartási időszak alatt, helyszíni ellenőrzés keretében, a Közreműködő Szervezet ellenőrzi.