NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen a Svájci-Magyar Együttműködési Program Civil Pályázati Alapjának pályázati kiírása2009. december 28.

Egyeztetési időszak: 2009. december 29. - 2010. január 14.

A Civil Pályázati Alap és az Ösztöndíj Alap olyan projekteket kíván támogatni, melyek elősegítik a civil szféra – mint a fejlesztési és érdekképviseleti tevékenység fontos szereplője - hozzájárulását a gazdasági és szociális kohézió erősítéséhez; valamint ösztöndíj-jellegű támogatást nyújtanak hátrányos-, és marginalizált helyzetű diákoknak.

Jelen kiírásunk értelmében a Közreműködő Szervezet (KSZ) kiválasztása egykörös rendszerben zajlik. A pályázóktól kidolgozott pályázatokat várunk, melyeknek – többek közt – tartalmaznia kell egy háttérelemzést, egy megalapozott koncepciót és részletes metodológiát arra vonatkozóan, hogy a pályázó hogyan tervezi felhasználni és menedzselni az Alap pénzügyi forrásait. A kiválasztásra kerülő pályázat benyújtójának lehetősége nyílik rá, hogy a Pályázati Alap és az Ösztöndíj Alap Közreműködő Szervezeteként, pályázati kiírások révén, egyéni projektekre és ösztöndíjakra nyújtson vissza nem térítendő támogatást a Svájci-Magyar Együttműködési Programból.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pályázati kiíráshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat január 14-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.