NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Információs nap a TIOP-2.2.4/09/1 jelű pályázati felhívás 2009. december 23-i módosítás tartalmával kapcsolatban2010. január 5.

Meghívó Információs Napra a Strukturális Alapok Programiroda információs napot szervez a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében meghirdetett TIOP-2.2.4/09/1 „Struktúraváltoztatást támogató infrastruktúrafejlesztés a fekvőbeteg-szakellátásban” című pályázati felhívás 2009. december 23-i módosítás tartalmával kapcsolatban.

A rendezvény időpontja: 2010. január 13. (szerda) 14.00-17.00

Az információs napon a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján 2009. december 23-án megjelent módosított pályázati dokumentumok tartalmának és kitöltésének az ismertetésére kerül sor.

A rendezvényre jelentkezni a mellékelten megküldött jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével lehet.

A kitöltött jelentkezési lapot kérjük, hogy 2010. január 7. (csütörtök) 16.00 óráig az alábbi címre szíveskedjen visszaküldeni e-mailen:

strapi@strapi.hu

Amennyiben a TIOP-2.2.4/09/1 „Struktúraváltoztatást támogató infrastruktúrafejlesztés a fekvőbeteg–szakellátásban” című pályázati felhívással kapcsolatosan – nem a módosított dokumentumokat érintő - kérdései merülnek fel, kérjük, szíveskedjék megküldeni a Közreműködő Szervezet ügyfélszolgálati e-mail címére (strapi@strapi.hu) a kérdéseit. Az információs napon kizárólag a módosított dokumentumokra vonatkozó kérdések megválaszolására kerül sor.

A helyszín befogadóképessége korlátozott, ezért szervezetenként maximum 2 fő részvételére van lehetőség. Kérjük, az információs napon a szervezet részéről a pályázat módosított dokumentumainak az elkészítésében résztvevő személyek jelenjenek meg.

A rendezvényen a részvétel ingyenes.

Visszajelzést a jelentkezésre minden esetben küldünk. A visszajelzésben küldjük meg a rendezvény helyszínét és a részletes programtervet.


Tisztelettel:

 

Kővári Attila

igazgató